Han är lynnig!

Han är lynnig - min vän bloggen. Åtminstone påstås det att mitt morgoninlägg - med frågan om vem som är centerns gruppledare i morgon på fullmäktige - inte kom ut på nätet förrän i eftermiddags.

Och nu när jag skulle in var det inte helt enkelt heller - men vem minns väl inte när man förlagt nycklarna till sin tonårsdagbok - så det är väl bara så det ska vara.

Och idag har varit en dag i att bara försöka vara. Jag säger som Robban Broberg, jag måste hej, jag måste hej, jag måste hejda mig. Försöka tänka tanken att livet är nu - inte ha alltid ha bråttom till någonting annat.

Det började med städet i morse - nu har jag lärt mig - sätt gränser och tider. Städa till klockan 11.00. Hinn så mycket du hinner och gläds över det. Resten tar vi sen. Dusch och omklädning. Kaffe hos mor och far. Måste lära mig att vara närvarande - inte alltid halvvägs därifrån.

En sväng på jobbet - två timmar - nu har jag börjat notera igen. Det är bra - bara för min egen skull.

Bäst i dag - grillpartyt på Bärigården - jag var grillmästare. Satt på gaveln av den hus jag växt upp i. Vem skrev om att trampa den mark som barn jag lekt? Tänk om jag vore lika duktig som redaktör Nilsén på att kunna rabbla namn. Jag undrar ibland om han redan håller på med minnesträning när han på löpande band räknar upp vem som skrev och sjöng vad nittonhundrakallt.


Och nu ska jag bara vara - och njuta av fotboll. Brasilien vann över Australien men det var på gnetet. Vem som ska spela nu vet jag inte riktigt - men det gör inget.  Mitt riktiga "problem" är att jag inte vet när Sverige spelar mot England. Måndagkväll eller tisdagkväll. Tycker mig fått olika budskap.

Vi har ju fullmäktige både dagarna - så måhända ska vi filibustra och ha omröstningen efter att matchen börjat?

Och nu förstår jag varför Thomas inte kunde tjänstgöra - mycket jobb - jo jag tackar jag - det var MATCHEN som hotades!


Kommentarer
Postat av: Marja-Liisa

Det inte bara påstås, ditt inlägg kom sent på eftermiddag. Bloggen, han eller hon, är lynnig.Förresten var det verkligen dags för dig att inse vikten av att vara närvarande och inte på väg någon annanstans hela tiden. Det måste vara kusin Kerstins goda inflytande på dig.

2006-06-18 @ 22:17:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback