Ligger efter

Ligger efter med skrivandet här i bloggen. Hektiska dagar så här i tiden mellan hägg och syren. Dagsprogrammet i går flöt i högt tempo. Ljuvlig plats för morgonens presskonferensen - utan för Teaterna i Norra hamnen. Solen visade upp sig i storformat och spelade läckert över vattnet och över Laponia på väg ut mot Skärgården. Våran Conny drog ju med henne. Vad presskonferensen gav får jag se om tidningarna nu kommer någon gång.


Granngården och handla grejor till far. Hur tung kan inte en 20 kilos saltsäck vara  - mycket tyngre än 20 kilo i alla fall.


Lunchen bestod av korvgrillning med NSD ute vi Nordkalotten. 15 olika korvsorter skulle inmundigas. Jag trodde det var 5 och åt första upp hela de två centerimeter långa korvbitarna. När det gick upp att det var 15 fick jag börja skiva i millimeter. Tänk att det kan finnas så mycket dålig korv också. Men det är klart - den 15:e korven kanske inte får samma objektiva bedömning som den första.


Men rätt kul hade vi - gruppledarna med en del vice som fått gå in. Lööw var på väg till Malmö för att gifta bort någon kompis. Kanske en annan förklaring till varför det inte blir något rött lag till dragkampnen. Karl P orkar inte dra utan Börje? Nä det var en dålig variant.


I alla fall surrade vi (jag) så mycket att jag missade flickornas fotbollsparad - en tradition bröts för den förgrymmade korven. Som jag sen mådde tjyvtjockt på resten av dagen och kvällen.


Klippning halv tre - sen var jag ledig. Men innan jag kopplat den lilla vattenpump jag inhandlat till föräldrarna var klockan halv sex. Och ont i magen av korven gjorde av kvällen ägnades åt vila istället för den blomplantering som planerats.


Nu måste väl vara tidningarna ha kommit. Hörde spännande rykten från Jokkmokk och landstingsmötet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback