135-84-69, 37.5?

Är det okej, det Marja-Liisa och mina eventuellt andra livmedikusar. Övertryck, undertryck, puls - utan föregående vila. 37.5 i "feber" och en termometer med mig hem från mor.

Gav mig tid att sitta en stund med föräldrarna. Och då blev det både blodtryck och febertagning. Roligt när båda mår bra samtidigt. Det är inte roligt för en kraftkarl som min pappa att bli skröplig. Med yrsel och muntorrhet och kanske lite dålig ork. Muntorrhet förorsakar mardrömmar - dålig sömn för en gammal människa är katastrofalt för allmäntillståndet.

Tänk att vi kan åka till månen - även om man sällan gör det nu? - och byta ut nästan varenda del i en människa. Men muntorrhet som tydligen många lider av det kan vi inte fixa. Någon som har en huskur så är vi beredd att prova på allt.


Har hört med ett halvt öra att mina konspiratoriska teorier om att Freivalds och Dahlgren "offrades" för Perssons skulle nu florerar för fullt. Förtroendeomröstningen är desavuerad.

Nu håller vi tummarna för seger  i kväll för Luleå Hockey och fortsatt slutspel!


Kommentarer
Postat av: Marja-Liisa

Blodtrycket och pulsen är helt OK, men tempen är i överkant. Antagligen en reaktion på infektionen du har fått. Jag kan försäkra dig att detta inte är dödligt, men det är ändå bäst att du sköter dig.

2006-03-21 @ 21:32:22
Postat av: Ylva

Min normala morgontemp - från någon gång i ungdomen - ligger vid 36.0 - nästan kall. Så 37.5 måste vara nära döden - åt andra hållet. Nä, det är lugnt - men det är tryggt att höra av Dig. Kram och godnatt!

2006-03-21 @ 21:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback