Blogga till dig bulla - varm och nybakt!

Hade date i dag - klockan 15.00 med Virrpannan från Norra Strand. Hon ringde och skröt över några bakelser som hon förfärdigat.  "Är de större än en femtioöring så lämna dem hemma" var mitt budskap till henne.

Klockan halvtre öppnas ytterdörren på jobbet. Vänder mig om och ska hälsa Viveka välkommen. Och vem står där: Karin och Sofie - med varm och nybakt bulla. Mycket större än en femtioöring!

De hade pejlat in mig på Bloggen! Att jag var på expen! Tack snälla - när man är asketisk med fika bröd är det ljuvligt även med en halv bulle - och framför allt trevlig samvaro som ett kort avbrott i jobbet.

Hade köpt choklad och godis till Viveka. Och kunde hålla mig från det också. Dessvärre ville hon inte ta  med sig resterna så nu har jag gömt det för Anna-Greta. Och Thomas! Frågan är vem som ska gömma det för mig! Fast numera minns jag inte så bra - så gömstället är väl snart glömt.

Nu orkar jag inte skriva mer - hör om en brädåkare- Jonathan Johansson - som omkommit under träning idag. Jonathan Johanssons  blev 26 år. Och sen går man bara på i Sport Nytt. Hur ska man kunna glädjas åt segrar och framgångar med sånt i bagaget!

Godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback