En godmorgon kortis

Dagen kunde börjar bättre. När jag skrivit tidningskrönikan - nästan en A4 med "bomber" låser sig datorn. Och min erfarenhet säger mig att det inte är lönt att knacka, sparka eller skaka. Det är bara att köra "avsluta nu". Och hoppas att den automatiska sparfunktionen slagit till så sent som möjligt i dokumentet. Halva borta - och bara köra ett varv till. Där av sju minuter sen i starten.

Förutsägbart att Börje Lööw skulle svara på det Östman refererat från min blogg. Det slår mig nu att Börje inte verkar ha kollat vad jag verkligen skrivit - då skulle han se att jag delvis var felciterad. men huvudspåret är helt sant och korrekt. Ska återkomma både i bloggform och med ett svar till tidningen.

Partibytena duggar tätt numera. Inget fel i det. Maria Wikström i Boden, före detta sosse, före detta sjukvårdspartist och numera moderat. Vi gratulerar våra vänner moderaterna till tillskottet.

i Gällivare hoppar Börje Frisk av från sjukvårdspartiet till Miljöpartiet. Anklagar Backgård - men även det lokala partiet för toppstyrning.

Landstinget får en stämning på halsen. Karl-Yngve Åkerström anmäler landstinget för att de hängt ut Mansten i och med publiceringen av miljörapporten.

Ledarsidan i NSD gör ett oblygt försök att påstå att folkpartiet accepterat moderaternas krav på sänkta ersättningsnivåer. De hänvisar till Bankeryds övernskommelsen. Den överenskommelse som just var en framgång för folkpartiet om bibehållna ersättningsnivåer. Men med ledarskribenter och sossestrategin går ju ut på tesen att om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning. Vi vet ju dessutom efter Mats Lindström och Reinfeldt förtalet vilka metoder man använder.

På återhörande, kära biktstol. Nu drar jag med tidningen till kaffe och därefter träning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback