En liten morgonbikt

Ett alldeles tydligt vårtecken hörs utifrån min altan. Det där alldeles speciella fågelkvittret. För mig som inte gillar perioden när vintern väger och inte bestämt sig riktigt för att gå mot vår är det ljuv musik.

Så ljuv att jag bestämt mig för att inte träna utan ta en lite lugnare morgon. Har ett litet utredningsuppdrag hos föräldrarna. Det råder tvist om huruvida fadern tar rätt medicin vid rätt tidpunkt. Så med en nyinköpt dosett i näven ska jag angripa problematiken vid morgonkaffet.

Så var det sportsidan i Norrbottens Kuriren som stod för den kluriga rubriken. "Offensiv impotens". Det tror jag mig aldrig ha mött i mitt snart 58-åriga liv. Men jag väntar ivrigt på en beskrivning. Blir det för ekivokt får ni mejla direkt till mig. Så ni inte som jag råkar ut för att era kommentarer refuseras - vilket hände mig på Stefans blogg i går. Allt enligt Thomas - jag har inte kollat själv.

För övrigt noterar jag att Norrbottens Kuriren verkar ha en ny redigerare. Flera artiklar, flera dagar nu, hr illustrerats med faximilier (heter det verkligen så?). Men ni vet när man fotar in rubriken från tidigare artiklar i samman ärende.

Grattis till Herbert Ekholm i Kalix som har namnsdag.

Ser att Gunnar Selberg, centerpartist i Kiruna, ska hamna inför domstol för sitt svartbygge. Med den byråkrati som omgärdar bygglov (på gott och ont) så är väl det snarast att se som en merit i väljarnas ögon. Med reservation för att jag inte läst om vilka fel han begått.

Och ni Vädurar som haft ledig tid - den har snart runnit ut enligt stjärnorna i Norrbottens Kuriren.

Och får jag svar på offensiv impotens, faximilier och vilken av min lediga tid det är som försvinner - då har jag lärt mig något idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback