Godnatt

till Luleå Hockey. 6-2 i baken med tio minuter kvar. Vi tackar för spänningen och underhållningen för den här säsongen.

Och så har man ett inslag på Aktuellt som gör mig SÅ upprörd. Dick Harrisson, professor, gudbevars , hävdar att politiker alltid ljugit för folket.. Och så kommer någon hypotes om att medias framväxt gjort att man numera kan ljuga mindre av den anledningen.

Jag skulle kunna plocka fram politiker, på gräsrotsnivå och från olika politiska partier, som under min uppväxt gjorde fantastiska sociala insatser för det "lurade" folket.

Professorer och media ljuger aldrig. Det är väl därför Göran Rosenberg ikväll har ett seminarium om etik och moral inom journalistiken. Och om konsten att vara människa.

Min hypotes (fint ord va?) är att om du lever som du lär - eller tvärtom - så behöver du aldrig fundera i termerna sanning eller lögn!

Nu ska jag avsluta kvällen med två dåliga fågelinfluensa historier. För att vara könsneutral.

Hon: "Jag är immun mot fågelinfluensa för jag lever med en mes". Han: "Jag är immun mot fågelinfluensa för jag har levt hela livet med en skata"

Nu ska "Strutzen" sova - och hoppas att natten läker förkylningen! Tant Helgas huskur har inte hjälpt särskilt mycket.



Kommentarer
Postat av: Obnoxious

politiker får det förakt de förtjänar

sorry

Postat av: Ylva

Absolut. Och det ska det ha också. Förakt efter förtjänst! Men jag ogillar kollektiv "bestraffning".

Förvisso är det allt för många som märker ut sig - men det absoluta stora flertalet är idogt gnetande fritidspolitiker som brinner för sin uppgift.

2006-03-22 @ 04:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback