Bondkakorna blev mitt fall

Jag är lite för det där med dit det å bär. Det är lika bra att erkänna - jag blev så sur i morse när jag vägde mig. Bortsett från mingelet i går tycker jag att jag skött mina poäng på ett förträffligt sätt. Lik ............så kryper hekto efter hekto av det jag tappat i vikt tillbak. Så i morse fick jag lite tuppjuck. Ett antal (sex kanske) bondkakor bara slank ner en efter en.

Och när jag lika syndat så tog jag en stor bitt buttekaka på Plannja som vi besökte på förmiddagen. Nu lämnar vi bondkakorna och tuppjucket (som fortsatte med ostburgare med extra ost och chili cheese). Vi hade ett mycket intressant besök på Plannja. Under ledning av Lennart Zätterquist blev vi guidade från Västra vakten och ned till Plannjas anläggning.

Sen gav Anders Berg, ansvarig för IT och logistik en presentation av företaget. Och efter det en spännande rundvandring i produktionsanläggningen. Fantastiskt hur mycket vackert det går att göra av en rulle tunnplåt.


Och Erland kom inte med på besöket. Eftersom han inte skulle fungera som gruppledare fram till valet så prioriterade han tekniska nämnden. Enligt Conny lät han inte glad över att meddela oss att han inte skulle vara gruppledare. Så vi får väl se vad som kommer i spåren av den nomineringen.


Och då kan väl i alla fall ett säkert stalltips vara att det blir en kvinna. Nyss, för något år sen,  var jag ensam höna bland tre tuppar. Och nu blir Conny kvar som ensam tupp. Och om det går som partierna nominerat så är det fyra hönor i topp för allianspartierna.

Nu håller vi på att packa Thomas bil för Älvsbymässan. Han åker upp på fredag em och ställer i ordning montern.

Och sen ska jag åka till Boten i Boden. Ska bli intressant och kul!!


Kommentarer
Postat av: Ylva

Hälsningar till er alla från en som cyklat runt en hel del nu med Folkpartiets nya fina jacka på sig.
Har fått idel glada,positiva reaktioner...och massor av komplimanger.Faktiskt mer än om jag skulle haft på mig en snygg klänning.Måste vara något magiskt med denna jacka..! Trevlig helg till er alla.Själv jobbar jag och som sagt fortsätter vara "cykelbud" .Kram fr Ylva :o)

2006-05-24 @ 15:52:14
Postat av: Strutzen

God kväll Ylva, förstår till fullo att du får komplimanger. Jackan klädde dig förträffligt! Ha en bra helg! Nu döper jag om mig till Strutzen så slipper Mårten blanda om oss. Kramar från din namne.

2006-05-24 @ 22:45:48
Postat av: Ylva

*Skratt*

2006-05-24 @ 23:07:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback