Godmorgon, bloggläsare!

Nu borde jag väl vara först på min egen lilla blogg, halv sex. Kom hem vid åtta-tiden igår kväll och sov nog redan strax efter 22. Sista samtalet hade jag med hon som är chef över våra Vårrusare, Els Jakobsson.
Så denna tidiga kväll innebar uppstigning idag klockan 04.00 - pigg och glad!

Hann skumma runt på lite nättidningar innan de "riktiga" kom. Ja, nog är det så att allt är politik. Nu har Sven Ingvars, Sven Erik Magnussons rattfylla, förorsakat hot mot kommunalrådet Holm (?) i Karlstad. Han har tydligen varit tveksam till att delta i firandet ab Sven Invgvars 30 års jubileum. Jag tycker han gör rätt - visst måste Magnussons allvarliga förseelse få några konsekvenser.

Och grattis till våra guldmedaljörer -. innebandygänget!


Hjälmlag för vuxna på G! enligt Ulrica Messing

Inga himlastormande nyheter i våra lokala tidningar heller. Lokala Fi lyckas bra med att få press på sitt morsdagsfirande.  Och jag får förklaringen till att Södra Hamnplan var så nedgrisad - träffpunkt för raggarna. Frågan är varför tidningarna ger så stort utrymme till dessa bilburna halvväxtingar. Det blir lite gull i gull reportage. Medierna borde istället spegla hur grisigt halvvuxna människor bär sig åt.

Ja, och så har NSD hittat moralens väktare. Rumpor hör hemma i sängkammaren! Apoteket har ju i sin reklam nakna personer, fotade bakifrån, där det plockat av bikini respektive baddräkt och där man tydligt ser kontrasten mellan den vita huden och den illröda sönderbrända. Själv tycker jag det var en riktigt bra reklam - jag kommer att komma ihåg den nästa gång jag ligger och pressar i solen.

Nu ska jag dra i gång 2,5 dagars kommunalt jobb.
Arbets- och personalutskott, fullmäktige på eftermiddagen. Direkt från fullmäktige - som säkert inte är klart - till Vårruset. I morgon träffas alliansen på förmiddagen för att diskutera budget, eftermiddagen med Luleå kommunföretag AB. Kvällen åker Thomas och jag till Pajala. Och onsdag fm har vi budget igen - för uppföljning av delårsbokslut. På kvällen månadsmöte. Det var planerna fram till onsdag. Ser att det är mer kommunalt både torsdag och fredag. Men så blir det ibland!!

Kan bli knepiigt att hinna med skrivande idag - men förr eller senare sätter jag avtryck i denna blogg!

Ta vara på dagen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback