Godnatt

Själv har jag sovit från klockan fem till nu. Klart jag blev knäckt när jag får veta att jag har "kalkaxel".
Jag berättade min lidandets historia för doktor Jan-Erik. Det började med att jag satt utanför hans dörr och väntade och så kommer han i all väl mening och klappar om mig och säger inte har du väl tid att sitta här - du som ska vinna valet. Och klappar mig häftigt över armarna - vilket föranleder ett förtvivlat skrik av rädsla från min sida. Han prickade nästan det ondaste av ont.

Efter vissa gymnastiska övningar med armarna där jag själv ska dra armen nedåt så han kommer åt att sätta en cortisonspruta kallar han på syster Ingrid som ska dra. Hon ska dra i armen så att rätt glipa uppstår på axeln för att trycka in en spruta.

Syster Ingrid kommer in och säger, som jag upplever det, förskräckt: Är det kalkaxel? Hon hade lika gärna kunnat fråga om jag hade HIV - så dramatiskt lät det.

Nåväl syster Ingrid drog men det hjälpte inte - sprutan som skulle ta mig tillbaka till livet på störten funkade inte så det fick bli piller.

Så nu håller jag på att sova mig frisk - men råkade vakna just till det hemska debattprogrammet Debatt - som skulle debattera feminism. Och där sitter en vithårig gubbe någonting som driver en antifeministisk hemsida och så en manlig företrädare för FI. Och aldrig möttes de två. Fast det sorgliga var att "talibanfeministen" var väldigt sympatisk - men så har han Gudrun i bagaget!

Jag undrar hur en så viktig fråga som feminism - alltid hamnar så stolligt till i debatten. Och inte har den rört sig många kronor framåt sen jag vr ung!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback