Härligt, Nina!

Nina har kommenterat ett gammalt inlägg jag haft där jag drömde att Nina ingick i alliansen. Hon skickade kommentaren fyra eller fem gånger - säkert tekniska problem - men Nina som är snabbtänkt skrev att varför jag skriver fyra gånger är för att du ska skriva ett inlägg om mig och inte bara besvara kommentaren. Där den inte syns så bra.

Jag får skriva detta inlägg i omgångar för att jag inte orkar, 39.4, i morgontemp-

I alla fall fick jag ett gott skratt i går om Folkpartiet och snällfällan. Jag kan inte skryta med att ha haft insyn i alla stragegier. Men fortfarande minns jag i alla fall. Ganska kul det här med vem som angrep/styrde partiet i en Viss riktning. Em del var riktigt fel

Språkkravet drevs av Karin Arland - jag vet inte om det var henne de menade när de pratade om en enskild ledamot. Nu har ju faktiskt Karin em tumg person i partiets ledning,

Nu har jag i alla fall visat livstecken. Sla läsa tidningarna, skriva krönikan och därfter får jag ta ställning till om jag orkar åka. Jag är i alla fall riktigt slut efter den här snutten.





Kommentarer
Postat av: Gerd Niemi

Ylva !
Förutom antibiotikan ska du enligt Åke C (som dessutom har namsdag idag)Inta´ naturläkemedlet VILA-så gör det på direkten.

2006-05-08 @ 10:31:00
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag håller med föregående talare !
Var rädd om dig,det finns bara en du....

2006-05-08 @ 14:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback