Mårten moraliserar och ljuger

Mårten Ström fortsätter att skriva lögner på sin blogg - och utifrån dessa rent lögnaktiga påstående ger han sen sina moraliskt högt stående kommentarer. Han påstår att politiska motständare är rättshaverister, han påstår att alliansen vill sänka skatterna med 250 miljarder, han insinuerar att det faktum att två helt okända folkpartister spekulerat i vad Danielsson gjort på annandagjul skulle vara något organiserat.

Igår kunde jag jag läsa att jag skulle ha fällt nedanstående uttalande. I och för sig delar jag uppfattningen - men det är likt förbålt en lögn att jag sagt eller skrivit så.

Från Mårtens blogg:

"Trötta socialdemokrater som gjort sitt"


"Tron kan försätta berg och nu är det ju inte ens ett berg vi behöver bry oss om utan bara trötta socialdemokrater som gjort sitt" skriver en mycket självsäker folkpartistisk gruppledare i Luleå.

Men det är  ganska signifikativt för Mårtens blogg att det bygger på lögner om andra. Vad gäller egna gärningar hoppas har väl på sin tes om att väljarna ändå glömmer så fort.






Kommentarer
Postat av: Ylva

Oj ! Man kanske borde upplysa Mårten om att det finns rätt många varginnor Sverige ....

2006-05-21 @ 11:40:44
Postat av: Observant

Vi var många som läste din blogg med kommentaren:
"Tron kan försätta berg och nu är det ju inte ens ett berg vi behöver bry oss om utan bara trötta socialdemokrater som gjort sitt"
Så frågan är - vem ljuger?

2006-05-21 @ 18:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback