Ordning och reda

Min far är och har hela livet varit en riktig pedant. Mor och jag tillhörde mer den sorten som släppte det vi hade för händerna där vi gick och stod. Far hade uppfostringsmetoden att när vi lämnat våra skor lite snett och vint och upp och ned framför dörren tog han dem resolut och kastade ut  - även mitt i vintern.

Trots det har jag inte förändrats - fast det tog länge innan jag tvingades erkänna att jag är sån. Först var det förstås Jens och Roland jag fick plocka efter. Fatta att en far och hans son kunde dumpa så mycket skor och handskar i groventrén. Så småningom när jag levde ensam men katten i huset så minskade förstås röran - men det var otroligt hur många par skor, handskar, halsdukar och annat som Katten Kaktus lämnade efter sig på platser där de inte skulle vara!

Har just klämt in mig i förra sommarens jeans. 5kg + kostar på. Fick ligga på sängen precis som jag gjorde i tonårstiden och dra igen blixtlåset. Nu sitter de som gjutna men jag måste resa mig från stolen när hostattacken kommer

Sökte på nättidningarna efter något politiskt att sätta tänderna i men där vara vara Carola som talar om att hon är lite mullig men det är okej. Fast det går säkert att göra politik av det också, nationalhelgon som hon är!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback