Att jag är SÅ "efter mig".

På alla sätt och vis. Skulle söka ett kontoutdrag från tidiga våren och sökte efter en prydliga pärmen som ska finnas. Till och med från 1900-talet har jag - och fram till 2005. Men sen var det stopp. Hur jag än letade hittade jag inte 2006. Och vet ni vad - ett helt år efter är jag. Allt ligger i en prydlig (nåja - allt är relativt) hög och ändra från årets början.

Annars tror jag nu att det är time for love - allt i spel har gått sådär - eller rent utav sagt åt pipsvängen som vi säger som inte brukar fula ord. Andelsbeviset för att jag deltog i den förfärliga Sifoundersökningen inbringade runt 2000 kronor totalt. Eftersom vi var någonstans mellan 100 -200 som deltog så blev det mindre än 25 spänn per deltagare. Och då skulle pengarna gå till välgörande ändamål. Väl bekomme - men nog skulle jag vilja kolla att det inte hamnar i någon Sifo direktörs ficka.

Och 325 kronor på mina egna obligationer - trots att det var årgången där jag har många. Och sen som lök på laxen 0 rätt på Keno. Men det inbringar 5 kronor som mnskar förlusten nästa gång det ska förnyas.

Lokaltidningarna hade inte kommit senast jag skrev - men det tillförde inte särskilt mycket till tempo. Östman - adrenalinets tillskyndare är fortfarande borta - och Bo Tures skriverier om reptilhjärnor i Kina hetsar inte särskilt.

Gustav Adolf har namnsdag - förutom den II känner jag en fantastisk person som heter så och har namnsdag. På hans gravsten borde det stå - Gustav Adolf - en god människa. Så Grattis Gustav Adolf - den 1:e - Selberg uti Bensbyn. Synd bara att vågen inte tillåter några bakelser idag.

Och apropå ingenting kan jag ju fundera vem Alf Johansson, Sverige Demokrat i Gällivare är. Han uteblev elegant från sitt första väljaruppdrag - kommunfullmäktige i Gällivare idag. Men någonstans mellan 200 och 300 väljare hade röstat på honom och hans parti. 269 närmare bestämt - fyra röster mer än folkpartiet!  I en kommun där centern, miljöpartiet åkte ut och där kd inte finns.

Och snöröjning och väghållning lämnar jag därhän - vem vill vara en gnällkärring!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback