Kan man kommentera Migelles blogg?

Nu när jag lärt mig stava Migelles namn skulle jag gärna också lära mig skriva kommentarer på den. Går det?

Med anledning av jag skojade om  tavlan "släpp taget" och funderade om vilken av kontrahenterna i moderatstriden det föreställde så tycker Migelle att man - med adress till mig utgår jag från - inte alltid behöver vara elak och lömsk. Nä, inte alls men ibland måste man få skoja även om tragiska saker för att stå ut.

Mitt bloggande inleddes faktiskt med att jag skrev någon form av vanligt nyhetsbrev och skickade främst internt men också till några externt som önskat få den.Jag var noga med att poängtera att jag oftast skriver fortare än jag tänker, att det både vad gäller stavning och grammatik kan finnas övrigt att önska, att jag inte hinner väga orden på guldvåg. Vidare att jag har ambitionen att vara öppen, personlig  och vass - men ärlig och absolut inte elak eller lömsk. Och jag uppmanade också mina läsare att höra av sig om de kände sig sårade eller om de tyckte jag tog i för mycket.


Det gäller fortfarande i denna form. Jag ska ärligt säga att när jag skriver tänker jag aldrig på att vem som helst kan läsa det - den tanken skrämmer mig och kan få fingrarna att stelna så den skjuter jag undan i den mån den skulle dyka upp.


Men det går ju också att kommentera anonymt - när jag blir kallad Skallerorm som jag blev vid något tillfälle förstår jag att jag tagit i för mycket.

Nu ska jag strukturera upp kvällens Månadsmöte!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om skallerormar.

Hur kan det komma sig att en man blir beundrad om han är stark,kunnig och framåt. Handlar det om en stark och intelligent kvinna med naturlig pondus blir hon fruktad,skallerorm eller inte....

Du kommer blir ett superbra kommunalråd!

Tack för ett lärorikt,trevligt och intressant möte till er alla.

2006-11-29 @ 22:37:42
Postat av: NeetleQueuend

I know!!! I watch Survivor every Thursday and sometimes my mom will walk into the room and say "O ttheres that anorecic" LOL!!!!! I mean she prob should be dead by now lol!!!

http://freeconsumerreviews.org/ageless-male-reviews/
ageless male reviews
hahahaaa....gila tu "Megatama"...tgl 28 juni 2010 jm 09.00 tiba" gw dtelp m staff'y trz blg klo gw dpgil bwt intrview bsok'y pdhl gw g da masukn lamrn ksana...aneh bgt y...krn g ykin, gw search dlu d google..walhasil gw nemuin crita ne...y gw ptusn aj g dtg kmrn...tp tiba" da yg nelpn gw lgi, tp gw mlz aj ngangkt tu telp, pas gw search no telp'y d google trnyata dr "megatama" lgi...g kpok" y mereka..bnar" aneh... :P

2012-07-01 @ 22:16:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback