Och snön den bara singlar det

Som en julbonad igen - snön den singlar ner och snabbt och mycket. Vackert - men ack så tungt för snösläden. Det är tyvärr varmgrader i dag.

Varmgraderna till trots känns det svårt att tänka sig att fotbollsallsvenskan ska avgöras i dag. Elfsborg tar förhoppningsvis sitt första SM-guld sen början av 60-talet. Konkurrent är AIK.

Bakom mig mässar min nya TV - för det var en sån som var hemlisen i går. Fast när jag ser Elisabet Höglund så tror jag nästan att jag har regnbågsteven kvar. Vad har människan gjort med håret? Kanske inte nytt men jag har då inte sett det förut,

Inte mycket till politiska frågor idag heller - åtminstone inte partipolitiska.  Saddam ska få sin dom idag - själv vill han bli skjuten inte hängd.

Föreläsare Arklöv var en tidningsanka. Att han skulle föreläst på Polishögskolan dementeras å det kraftigast. Fast jag tycker nästan det var synd - kan vi inte besegra fienden - vilket inget tyder på - så finns det väl anledning att infiltrera oss och lära hur vi klarar att att minska rekryteringen till brottslighet.

Nu ska jag fundera hur jag ska kunna organisera in besök på hantverksmässan, snötskottning, ta hand om tvätten, middagsbjudning. Plus lite lite jobb - men bara pyttelite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback