PG Isaksson - folkpartist?

När mina kompisar i byggnadsnämnden ska beskriva att PG gjort något bra brukar det säga att han nästan är folkpartist. Eftersom PG nu kliver av törs jag väl avslöja att det är rätt ofta de bedömt honom som folkpartist! Och nu får ni snart se mig och PG gå med plakat för att rädda gamla Fritz Olsson huset. Dock är jag inte säker på att jag får med mina egna nuvarande byggnadsnämnsledamöter. Måhända du tinar något nu Gerd? Vi river bara de riktigt usla husen och bevarar det mot Storgatan. Titta i Kuriren vilken fantastisk "50-tals bild" av huset.

Utvisas efter skilsmässa. Efter 7 år i Sverige varav 4 år som gift ska Aoy Söderholm utvisas från Sverige. Hennes man har skaffat ny kvinna och då ska Aoy utvisas. Aoy har inget kvar i Thailand och hennes hem är i Piteå. Hon säger själv att hon uppmanats av en handläggare vid Migrationsverket i Boden att skaffa sig en ny karl om hon vill stanna i Sverige.

Så här ska vi väl inte ha det, Nyamko? Är detta enligt reglerna du ärvt så se genast till att ändra dessa!!

Dagens blåklint måste alltså advokat David Boberg i Piteå få. Han får inte längre ersättning för att hjälpa henne men säger "Jag fortsätter ändå, eftersom det här är ett behjärtansvärt fall och hon har hamnat i en fruksvärt orättvis situation". Det finns människor som inte bara drivs av mammon - fast man ibland frestas att tro motsatsen.

Även om jag nu "anklagas" av Kurirens ledarskribent för att ha blivit lite slö på bloggande så måste jag sluta här. Nu väntar kaffe hos mor och far - en halvtimme - sen ska jag adventsstäda - och vid tvåtiden drar jag mot stan för att delta i manifestationen för Kvinnofrid. kanske jag också får tillfälle att ta upp fallet Aoy - Piteå finns väl både det manliga nätverket och kvinnojour som borde kunna stötta!

Kommentarer
Postat av: S-O Grenholm

Håller med dig till 100% om utvisningen av Aoy Söderholm- så här får det inte vara!! Då blir ju de stackars kvinnorna som kommer hit av kärlek till en svensk man helt skyddslösa. "Bäst du gör som jag säger-annars skiljer jag mig och du blir utvisad". Hoppas att detta går att lösa- reglerna måste ändras.
För övrigt är jag imonerad av ditt bloggande- kämpa på
mvh
SO

2006-11-25 @ 11:55:56
Postat av: Ylva Mjärdell

Gamla hus med sin snickarglädje och charm som berättar en historia ger själ till en stad.Nybyggen kan vara bra på många sätt men det tar tid innan själen kommer och vad gäller charm vill jag väl inte påstå att dagens arkitektur är charmig som den var förr.Nej!Fram för mer Villa Villekulla hus för personlighet och charm i vår stad.Det är sorgligt nog som det är med alla fina gamla hus som är borta för alltid.

2006-11-25 @ 13:17:57
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja Ylva du har helt rätt när det gäller Aoy Söderholm så här ska det inte få vara men med Nyamko som ansvarig minister kan hon väl ändå inte låta detta ske. Nej Ylva jag anser att du har helt fel när det gäller Fritz Olsson huset vad finns det för värde i att låta detta stå kvar? jag blir nog mot din och P G Isakssons motpart om ni nu ska gå runt stan bärande på skyltar om att detta hus ska bevaras. Däremot ska naturligtvis Ebeneser stå kvar orört det är bra mycket viktigare än F O huset.

2006-11-25 @ 19:01:57
Postat av: Ylva Strutz

Tack S0, Nisse och Ylva, för era kommentarer. Till Nisse vill jag bara säga att jag redan har två anmälda plakatbärare i form av Åke C och hans hustru.//Ylva

Postat av: Gerd Niemi

Jag tror att kvinnan kommer att få stanna.Nån dj-a ordning ska de´va´.
P-G o Ylva S kan glömma F Olsson.Hela rsket utom Ebeneser ska rivas.N-G må du tillsammans m Ylva M "fixa" detta.Vi demonstrerar inte!!!

2006-11-26 @ 22:13:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback