Urk!

Jag hatar att få alla dessa konstiga kommentarer på gamla inlägg. Först var det rubrikenLisas sexårs-dag som drog till sig intresse. Nu är det rubriken Återigen gryr dagen - vad jag då skrev i den. Urk! Första gången jag fick ett sånt var på utrikiska - vilket nästan alla är. Och då blev jag lite mallig och tänkte nu är jag berömd i hela vida världen. Så det kanske är besvikelsen över att det inte är så som gör mig upprörd.

Nyamko får ordentligt med beröm på Kurirens ledarsida
- sånt är vi folkpartister inte bortskämda med. Men Nyamko är klar och tydlig. Hon kan nog bli en av regeringens tillgångar.

En signaturen före detta centerpartist skriver och varnar för att likvidera Erik Berg på samma sätt som de gjorde med Erland Nilsson. Vokabulären är mycket snarlik Erlands Nilssons egen så det är väl någon vän i "periferin" som skrivit.

Sven-Eric Malm, särskolechefen, är en god företrädare för de som inte har så stark röst själva. Nu har han fått i uppdrag att effektivisera särskolan och han vägrar neddragningar av pedagoger och assistenter och är beredd att offra sin egen tjänst och annan administration. Han klarade förra omgångens nedskärningar - ivrigt påhejad av oss i folkpartiet - genom ett starkt agerande. Jag hoppas han lyckas denna gång också - utan att offra sig själv. De funktionshindrade behöver en stark eldsjäl som Sven Eric.

Och Per Wahlström i Boden, före detta sjukvårdspartist, som numera titulerar sig medborgare i Boden ger sig på Kenneth Backgård och Anders Sundström. Det är inga nådiga omdömen de får av sin forna partikamrat.

Nu är snart förfallstiden över för kartellförhandlingarna. Sammanträdens då valen ska ske närmar sig med stormstegI morse nåddes jag av en mycket spännande sådan. Där vi nog kommer att kunna konstatera att storleken inte har så stor betydelse - det kan bli ett gott resultat ändå. Men det är hyperhemligt än!!!

Och så en hemlis till - A-G och jag har bestämt oss för att klappa igen det här bygget lite tidigare idag. Egentligen ska vi ha öppet till lunch - men lapp på dörren funkade ju hos byafrisören i Sunderbyn när jag var ung. Så det kan väl funka här också. Men berätta det inte för mina chefer - "mina" förtroendevalda runt om i länet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback