Bicepsen värker

Bicepsen värker liksom halsen. Det ska f-n slappna av. Tänkte ju vara ledig idag och iställer jobba lördag eller söndag. Bokslut kräver lugn och ro. Och visst ska jag vara ledig men inte var det kul att vakna med värk i kroppen, halsen och dessutom vara lite lätt febrig.

Men nog ska jag fira min kusin idag. GRATTIS KERSTIN - nu blir du pensionär på rikt - 65! Och Svwarzwaldtårta har du utlovat - jag har just lärt mig stava till det - hade ett t för mycket! Fast det är ju för mycket av det mesta i den tårtan - men gotti, gott.

Har varit ut i stora vida världen - DN och SvD - men inget särskilt där. Gårdagens nyheter det mesta. Att Lennart Sjögren, 52, blir ny partisekreterare för Kd, Han ser verkligen ut som urtypen för en kd:are - om jag nu får tillåta mig att ha fördomar. Och visst är han hima lik den där pingstpastorn Sjöberg - Stanley kanske?

Och Römppävikkos bastubadande har utlöst en debatt mellan Lars Pekka och Per Granlund om vem som egentligen står för den gamla bastukulturen.

Val-Wallo blir kvar - fast nog tycker jag mig ha hört honom på radio att han skulle avgå. Men bra att han blir kvar och faktiskt tänker stå till förfogande för omval. Då har han all anledning att förklara ett och annat i min skrivelse. Varför saxen bara räckte till att klippa bort folkpartiets loggor på Ängsskolan och inte loggar för andra partier till exempel.

Förresten ska jag gratulera Ralph Lundsten också. Han fyller 70 år i morgon. På bilden i NSD tronar han framför Ralph Lundsten gården i Ersnäs. Där hans farbror Egon huserade när jag bodde i Ersnäs på 70-talet. Egon var en baddare på blommor och han kom ofta över med blomskott av olika slag.


Hör just på TV att för första gången går data och tv-spel om skivor i försäljningen - här i Sverige. Jag gillar bara dataspel när det resulterar i rosablommig  A4 där det står: "Till världens bästa farmor. Från Sara". Ett sånt sitter på min toadörr efter helgens barnbarn besök. Så nu ska jag springa runt och pilla lite i lägenheten - plocka lite blomblad och torka lite damm. Dessvärre måste jag ut i blötan också och få bort mina oranga pelargonier som fortfarande faktiskt är så vackra att det egentligen känns fel att kompostera dem!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback