Hade vakterna verkligen järnrör?

Eftger en lång dag landar jag vid datorn klockan halvett. Nä då inte har jag varit uppe så länge i ett kör. Efter surströmming hos mor och far på eftermiddagen sov jag middag till "tonerna" av Pim-Pim Johanssons förlust match mot finnen Jarrmo N.

Fyra timmar på jobet och inhandling på Kvantum föregick surströmmingen. Blev inte riktigt fädig med jobbet - jag blir nervös och orolig när solen formligen "sticker" in genom fönstrena så jag får göra några timmar i morgon också innan au-sammanträdet. Kanske kan passa på att långa tvättmaskinen på jobbet igen - har ännu inte fått kontakt med min hyresvärd för att anmäla trasig tvättmaskin. inte så att hyresvärden kör med undanhållning - det är snarare min lathet att söka.

Nätsväng med tdiningarna signaler inget nytt- Borlius avgår förstås. och Stig-Björn Ljungren säger att vi ska häckla Reinfeldt om det visar sig att det intet nytt är på Tsunamibanen. Risken finns och då kommer det nog bli ett stand-up skämt i olika versioner.

Fick någon sorts intitution ikväll om att Göran Hägglund kommer att komma till korta i regeringen. Fråga mig inte varför - jag som blev förvånad att han inte drog hem flera procentenheter till i valet.

Har också läst Anna Sjödins "försvarstal" på SSU:s hemsida. Mycket skickligt skrivet. Hon fokuserar på ordet "dörrvakter". "Dörrvakter" som är van att vittna tillsammans vid slagsmål. Är det inte ordningsvakter hon menar - och var inte en av dem - huvudpersonen - en extra knäckande läkarstuderande. Och fanns det inte också annan personal som vittnade mot Anna. Och polisens utsago. Det är klart om Anna återgett att alla dessa hade i princip samma uppfattning om hennes beteende så hade inte slutklämmen med "dörrvakter" med "järnrör". Hade verkligen ordningsvakterna järnrör? Är det någon som tror på det? I så fall borde deras förornanden ha rykt och något sånt har vi väl inte läst om? Men Anna Sjödins slutsats toarde väl bli att det inte bara är rättsamhället vi inte kan lite på - inte media heller. Sanningen kommer från Anna Sjödin och de gäng hon hade med sig - där en av grabbarna erkänt att han hotat med justitieministern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback