Här sitter jag ensam...

allena och väntar.. på sommartiden. Fast bara den fysiska i form av tidsinställning.

Hemkommen efter en trevlig kväll känner jag mig inte alls ensam. Tvärtom - och när det sen visar sig att jag åter har kontakt med cybervärlden är lyckan total. Tack kompisar för alla mail om att ni saknat mitt bloggande.

Tre terorier innan jag lyckliggör mig själv genom ett svep över nättidningarna och sen sängen.

Om man nu som jag idag ätit på gränsen till hetsätning - borde inte kroppen då enligt alla teorier ställa om för att klara goda tider. Det vill säga förbränna utav bara den. Det sägs ju att man inte går ner i vikt av att svälta för att då ställer kroppen ned förbränningen för att spara för dåliga dagar. Nu har jag praktiserat detta ett par veckor - diet enligt konstens alla regler under veckan men viss - ibland ohejdad - lössläppthet på lördag. Men i bästa fall blir vikten +-0.

Mina aktier att bli statsråd har ökat. betydligt.  Mitt tipsbolag - som andelsägare - bestående av idel ädel politiker av olika chatteringar (dock inom partiet) består nu åter av över hälften med restförda för avgifter. Chefen för bolaget Gunnar Andrén är en vänlig typ och ger kredit utan knot. Men kom i håg nästa val när vi konkurrerar om statsrådsposterna då har jag denna lista som trumf. Jag ska inte namnge er alla - men kvällspressen kommer inte att ha några dubier.

Den trejde terorin höll jag på glömma. Men den kom. Nu kan vi alldeles uppenbart ånyo bevittna en av dessa ineffektiva centraliseringsåtgärder. Bombenheterna vid polisen har centtraliserats. Tidigare hade vi i alla fall en för Norr- och Västerbotten - placerad i Luleå. De kunde komma ut med bombhundar och robotar för att skjuta sönder damväskor som påstås vara bomber. Nu har vi centraliserat allt till storstäderna. I torsdags stod hela stan still här hemma. Ett larm om en buss med en "bombväska" uppehöll större delen av polisstyrkan som fick stå och vakta i nästan 12 timmar innan "experten" var hämtad från Stockholm.

Idag har Modo-Färjestad matchen avbrutits för ett bomhot. Göteborgs bombexperterna har kommit på plats och förstärkning från Stockholm har begärts. Jag har full respekt för att specialisering behövs mot dagens förslagna brottslighet - men låt oss inte behöva ropa in experter var enda gång någon överilad supporter varit rolig. En viss basverksamhet måste finnas ute hos oss medborgare - dit hör numera en bombrobot.

Fö övrigt är det inte lätt med reklam. När jag så "kaffegubbarna"  från Färjestad i lila hockeydresser tänkte jag Brynäs och matchen mot Luleå. Tänk vad hjärnan kan bli manipulerad. Men energin räcker väl inte dit när mat och dryck ska förbrännas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback