Säger bara "Kalles" Cargo!

Visst det är jättebra att vi fick en ny lång landningsbana. Men gudarna ska veta att vi år efter år matat in pengar för den till Luftfartsverket.

Vi = Folkpartiet är delaktig i att vi gav oss in i det här projektet. Inte mycket att ångra då vi ändå har landningsbanan kvar. Men alla borde insett det vi i folkpartiet insåg för flera år sen - de optimistiska kalkylerna att få igång verksamheten styrdes av andra än kommunen. Vi föreslog då att bolaget skulle läggas i malpåse för att inte spilla pengar i onödan. Då började det "flyga" laxar från Norge - avtalen var nästan skrivna - och bara kommunen stoppade in mer pengar så.. Så har det nu pågått 3-4 år och kommunchefen vet hur många miljoner vi förslösat. Och inte ens laxarna har landat!

Och nu ska vi in med 300 000 kronor till! Men kommer det inte igång denna gång så ....ska nog även majoriteteten lägga det i malpåse.

Har ni hört den förut? Jag säger som Anna-Greta Svedberg man kan tro att det här är "Kalles" Cargo - något litet skötebarn som tydligen får kosta hur länge som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback