Ta inte bort udden!

Ta inte bort udden på den berättigade kritik som nu förs fram mot dem som inte lever som de lär och som avslöjar snikenhet och girighet. idag går Expressen för långt mot finansminister Borg. Vem har inte betalt barnvakter svart? Skulle vara jag i så fall som hade det så bra att far- och morföräldrar nästan slogs om vem som skulle få vara barnvakt! Om man nu överhuvudtaget ska tala om svart i det sammanhanget. Jag får väl börja tänka mig för när jag lejer "arbete" av mina barnbarn också?

Moderaternas strid om gruppledarskapet verkar få väldigt negativa effekter för moderaterna. Enligt tidningsuppgifter näst intill massflykt av medlemmar. Jag har i och för sig hört att en ledande funktionär lämnat alla sina uppdrag inklusive medlemsskapet.

Och trots obetald TV-licens så ska unge Sparrman få efterträda PG Isaksson som byggnadsnämndens ordförande. Ett uppdrag tyngre än de flesta - med mycket myndighetsutövning.

Och idag öppnar Smedjegatan igen. Då får man ta en jungfrutur i samband med att jag drar till Kalix vid lunchtid.

Och både "julgranstjuven" Lars Lindberg och Olle Lindström i Boden får kommentera kulturministerns avgång. Olle Lindström som för övrigt var extremt hård i sin kritik i Nord Nytt i går kväll om moderatbråket i Luleå. Omdömena om Mattias Karlsson var hårda. Undrar om det var därför jag fick lobbingsamtal igårkväll - FÖR Mattias.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback