Tipsa Reinfeldt om Anna!

Nu ska statsminister Reinfeldt ha presskonferens klockn 13.30. Tror jag gör en liknande förutsägelse som med nobelpristagaren om vad han kommer att tillkännage. Ska vi tipsa om att våran Anna har betalat TV-licensen och att hon inte har något sommarhus som ägs av något skalbolag.

Väl snart dags att starta en ny kampanj "Om detta må ni berätta". Om knappnålen och silverskålen, om att det en gång fanns heder och ärlighet i konungariket Sverige. Vi har diskuterat på jobbet när allt detta började. Första "pampskandalen" som jag själv alltid får som bild i huvudet är när Hans "Hoffa" Eriksson, transportarbetarbasen,  var på Kanarieöarna och när någon påpasslig fotograf kablade hem bilder på hur han söp och festade på skattebetalarnas historia. Och det må ju vara över 20 års sen! Sen har det ju bara pågått i ett kör. Nu blandas de moderata ministrarna med Anna Sjödin och på radion rapporterar de att nu är det sista domen i Skandiaaffären som är på G. Direktören som attesterade en faktura som egentligen dolde en lyxrenoverering för privat bruk.

Och tur att jag lärt mig att det ska skyndas långsamt med kartellförhandlingar. Nu visar det sig att det blir ändring på antalet i bolagsstyrelserna. Det är ju bra att veta vad vi har att fördela innan bi börjar med det. Nu är det väl inga större revolutioner - men ändå.


Nu väntar vi med spänning hur många ..... Fredrik tillkännager!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback