Vad är det som kittlar?

Vad är det som intresserar så förfärligt med  inlägget om "6-årsdag hos Lisa", publicerat redan 10 februari? Gång på gång kommer det nu kommentarer - i form av en länk - och utan att ens behöva gå in på länkarna kan jag ana vart det bär hän

Utetemperaturen börjar i alla fall dra sig ned mot nollstrecket. Såg attt i New York hade det varit värsta snöovädret sen 1870 - kan jag ha sett fel på 8 och 9?.

Värsta ovädret har det ju varit runt regeringen - och det verkar fortsätta. Nu är Boreslius sval sen avgången så nu toppas nättidningarna av Stegö - drevet stegras. Men ni förresten inte ett öre ska hon väl ha Borelius? Visst är det märkligt att det nu framgår att det är "praxis" att statsråden får avgångsvederlag på ett år det vill säga behålla sin höga lön ett helt år. Vid andra änden av löne- och karriärstegen - undersköterskor till exempel - där är varje öre reglerat med avtal.

Regina Lund har räddat en djupt deprimerad väninna till livet genom att ge henne rosenrot. Någon sexpedagog Franzén har kallat det "pippapiller". Det visste jag inte så jag berättade ju vitt och brett om min konsumtion och fick förstås gliringar. Men jag kan rekommendera en bok som likt rosenroten finns att köpa på hälsokostbutiker. Där kan du läsa om hur samerna använde det mot och för både det ena och det andra. Själv tror jag stenhårt på rosenrot och ska nu efter ett uppehåll åter inhandla. Jag lovar att återrapportera men som ni förstår kan jag inte skriva allt här heller. Så hör ni inget vet ni vilken vändning det tog.

Fast jag är ju lite skeptisk när kändisar går ut och rekommenderar saker - undrar alltid hur mycket betalt de fått per kilo de rasat i vikt?

Nu börjar dagens rutiner med dusch, påklädning och föräldrabesök. Sen blir det jobbet för att kopiera och samla handlingarna till arbetsutskottet som vi ska ha idag klockan fyra ute hos Jens på Västbacken - i lusthuset så det blir nog kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback