Åter på banan(er)

Åter på bloggen - efter en heldags uppehåll. Inte hänt ofta - senast i juli då jag befann med i den Västerbottniska bushen i telefonlöst land.

En liten rapport från gårdagen. Startade med att dela bananer och min personfolder utanför Nautilus till mina träningskompisar och "morgontupparna". Många glada tillrop - om att komma igen. Både politiskt och en uppmaning att återkomma till träningen - vilken har haft ett otäckt långt uppehåll. Det gick fler foldrar än bananer - kan jag dra någon slutsats av det.

Sen anslutning till Jens, Thomas och Els utanför sjukhuset för samma aktivitet. 58 bussar om dagen ger många passagerare att förse med banan och information.

På återfärden ringde Thomas som satt fast i en bilkö och rådde mig att gena en annan väg vilket jag gjorde.

Valstuga - intensivt som vanligt. Våra ungdomar kommer nu mest varje dag och smått chockerat visar upp flygblad där unga socialdemokrater ljuger på folkpartiet och på alliansen. I går var det flygbladet om att studiemedlen skulle sänkas. Vilket är lögn och förbannad dikt.

Ni kan ju tänka er vad de håller på att ljuga om vid sina dörrknackningsaktiviteter. En ganska omfattande sån verksamhet på går i Luleå - de nya Jehovas vittnen som någon kallade dem. De är inte så konstigt att sossarna är nöjd med en skola som inte ger tillräcklig kunskap och bildning. Då kan de hitta tillräckligt många människor som inte genomskådar deras lögner.

After work vid sjutiden - med femtontalet valarbetare. Men sejouren blev kort - och sen väntade soffan. Om ni lovar att inte berätta det för någon så somnade jag från partiledaredebatten redan före nio.

Idag blir en riktigt intensiv dag på valstugan - jag hoppas vänner och bekanta som läser detta kommer och hälsar på mig. Det vankas kaffe, kakor, godis och ..bananer!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Hemma bara på rast mellan mina arbetspass som slutar 22.På tal om lögner och förtal.Jag som är nyinkommen i politiken och inte tidigare brytt mig på samma sätt, känner mig väldigt förundrad och även ledsen över att politiker tillåts ljuga för att vinna poäng.Man får ju inte lämna vilseledande information eller marknadsföring heller.Min gamle granne tror ff.att Alliansen vill sälja Vattenfall och LKAB då det kommer på tapeten om och om igen.Jag tycker det borde vara straffbart för politiker att medvetet ljuga och vilseleda människor.Alla människor borde få möjlighet att bilda sin egen uppfattning baserad på fakta och inte skrämselpropaganda.Nåväl,hoppas det går bra för er i dag.Jag kunde i alla fall bidra till att ge "mitt" rara pizzabud komplett set med valsedlar nyss.Nu ska jag äta pizza innan den kallnar.Ni finns i mina tankar! Kram fr Ylva

2006-09-16 @ 14:29:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback