Lögner och försåtlig information

Det är märkligt att jag bli förvånad av sossarnas ojusta metoder. Det är lögner och försåtlig information hela tiden i varenda valrörelse. Deras påstående om att folkpartiet skulle vilja lägga ner fem vårdcentraler har vi avhandlat. På Fredrik Lundhs blogg länkade han till en Susanne som han träffat första gången på Luleå kalaset. Vi uppmanas att gå in och läsa på den gulliga Susannes blogg - vilket jag gjorde.

Det ser ju inledningsvis ut som vilken personlig blogg som helst. Du kan gå in och provrösta - och röstar du på något av de borgerliga partierna så får du veta att de är så eniga att allt vad partierna vill presenteras i ett svep. Inte bara det alliansen är enig om.

Man kunde ju då tro att regeringspartiet och stödpartierna skulle presenteras på samma sätt - men att det inte görs kan ju bero på att det inte är eniga i något egentligen. Men det borde väl ändå ha utfärdats en varning om vilka frågor stödpartierna kommer att utöva utpressning i.

Det borde väl vara intressant åtminstone för norrbottningarna att en röst på miljöpartiet troligen innebär att bilavdraget för resor till och från jobbet avskaffas och att ett reseavdrag för för att stimulera att åka kollektivtrafik införs i stället.

Nå kontentant av besök på gulliga Susanne sida visar längst ned att det är Hotell och Restauranganställdas förbund som presenterar bloggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback