Och min gud vilken morgon!

Försov mig till halvsex och vaknade med ett fruktansvärt halsont - slemmigt och djäkligt. Blev ju inte bättre av att nyheterna basunerade ut att sossarna anmält folkpartiet för dataintrång. Att partiet skulle ägna sig åt sådant finns inte i min sinnevärld - men det är svårt att gardera sig mot himlastormare som blir för ivriga i valrörelsen.

Av en slump - jag svär - hittade jag en av mig använd adress
RolandPM någonting. Som hade gjort en analys av det hela. Den tröstade mig faktiskt - för även om Mårten Ström givetvis karaktäriserat det hela som USA insprierat och påstod frankt att nu hade Folkpartiet prövat den metoden. Och på Aftonbladet kunde jag läsa att detta nog skulle bli den största spionskandalen. Jag får tacka Kd Magnus för det för det var han som ledde mig till Roland PN.

Nu visade det sig att det verkligen fanns fog för anmälan. Partiet tog tydligen tag i frågan redan i går kväll men sossarna uttalade sig i någon av kvällstidningarna att de inte skulle prata med folkpartiet. Trots det så fick jag för nio i morse ett pressmeddelande där Johan Jakobsson meddelar att en 24-åring inom Liberala ungdomsförbundet erkänt och avskedats.


Det är beklagligt och beklagligt att sånt här kan inträffa. Men inte var det precis något nytt watergate och långt, mycket långt, från det konspiratoriska som Aftonbladet hade om den största spioncentralen.

Sorgligt för den unge grabben förstås - som riskerar ett rejält straff. Men jag gratulerar partisekreteraen som gjort ett bra jobb och klarat upp det hela snabbt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback