Dubbel "loser"

Basketmatch - och kanonbra första halvlek och en bit till. Men sen - bara grinade oturen oss i ögonen. Fast det är väl precis den där "oturen" som egentligen är skillnaden mellan ettan och tvåan. Ettan orkar att göra så perfekta kast att det går in - medan tvåan är lite för trött för motsvarande.

Så är det nog bara - ävem om det är svårt att erkänna. Tyckte det var tydligare denna match än första att 08  faktiskt är värda sitt guld.

Men jag lider med tjejerna - en del grät när de hämtade silvermedaljerna - och det gjorde nästan jag också.

Sen "biskopen" med trevligt sällskap - tre glas vin och ett glas med nötter. Plus två små ostburgare modell Mac Donalds - har ingen likhet med riktiga ostburgare Max - men lagomt härligt syndigt pchj lite salt innan jag sätter mig på bussen.

Bussen för övrigt var rena taxin - ensam ända till G-stad centrum där en väldigt ung person klev på. Hon satt kvar när jag klev av vid Sundis.

Väl hemma inser jag att jag är dubbel "loser" - jag övergick nämligen till att hålla på Linköping för att alla sport besserwissrar påstod att saken var klar för MoDo - och det var den ju uppenbart.


Nu hör jag riktigt härlig engelska på den kanal som jag lyckats få in - nu blir det en stilla insomning framför TV:n.


Återkommer i morgon


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback