Ett misslyckande varje gång

Godmorgon - slentrianmässiga ord. Varje dag borde man verkligen känna efter att dagen är god och låta det pirra ända ned i maggropen av förväntningar på vad dagen ska innehålla.

Dock måste jag erkänna att det känns som ett misslyckande - eller i alla fall att jag är steget efter - varje gång som rubriken
"Det händer på Kuriren idag" hinner komma upp på nättidningen innan jag är färdig att åka.Det slår mig idag att det är rätt ofta de får ta till klyschan att det är just inget särskilt - bara det där oväntade som kallas nyheter.

Men tidningsredaktioner har väl som alla vi andra bara ökade krav på att vara effektiva. Ganska många anställda som ska sysselsättas med vettiga saker. Fram till 9 eller vilken tid de nu håller sin morgonbön (som det i alla fall hette förr i tiden - redaktionsmöte kanske) ska det ju som ha plockat ihop vad folk ska syssla med. För alla ska ju producera hela tiden annars går det inte ihop för oss på något sätt.

Ett tänk som kanske alltför mycket präglar oss som individer också. Men som någon läkare (tror jag det var) som sa att han aldrig träffat en människa som var döende som klagat att han/hon jobbat för lite.

Jag återkommer senare idag - nu startar dagens race.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback