Härlig start på påsklovet!

Nu är jag påskledig - HURRA! Okej några saker ska jag göra i morgon - svara på några mail och så. Och så har jag förstås expens telefon kopplad till mobilen. Men ändå!

Avslutade dagen i princip med den presskonferens som David Svenn höll hos oss. David har för någon vecka sen lämnat socialdemokraterna och ansökt om och blivit medlem hos oss i Folkpartiet.

Vilken duktig och sympatisk kille. Och klockrent folkpartistisk. Det ska nog bli en foto av honom här på bloggen också. Det börjar finnas några nu i telefonen som ska tömmas. Under påsk - jag "lövar ".


Har varit förbi mor och far och provsmakat lite påskmat. Sillsallad, gravad lax och skinka. Djupare vågade jag inte gräva - men det räckte väl. Mums.

Tackar Berndt på mycket för listan - det mesta riktigt användbart. - dock avstår jag golfen och snapsen. Själv hade jag fått Svensk Damtidining i brevlådan. Belöningen gör Sifoundersökningar jag varit med i. Två nummer till av den, två nummer till av Feminas månadstidning och fem nummer av någont tidning som jag inte kommer ihåg vilken det var återstår.


Nu ska jag vila några timmar för att se om jag kan hamna hos kusin Kerstin i kväll. Lasse och Bunta har anlänt dig så det ska bli riktigt trevligt.

Men kompisar - ingen deklarationsblankett??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback