Godkänt, generalen?

Nog vet jag "kalasgeneralerna" blev lite gladare åt dagens väder än åt gårdagens. Strålande sol och plus 15 - inte så dumt?

Nu verkar det bli en tillfällig försämring under torsdag eftermiddag - men det tar sig i moirgon igen.

Så det blir förköp av Kalaspass idag. Nu tror jag mig bli mer än mätt på en kväll - men för säkerhetsskull pass för dagarna två.

Ibland tror jag att det är som sign "En som sett för mycket" beskriver. När jag läser om allt elände som händer är det lätt att fall i den fällan.

Tur att det då finns såna som sign. Monica som försöker få oss att se det positiva i tillvaron.


Grunden för att orka göra något åt det som är fel är nog att vi tillförs energi genom att tänka och vara som Monica.


Fast tji fick ni - ni som fuskat och som nu åker dit vid försäkringskassans utökade kontroller. Sorgligt bara att en av de små notiserna idag handlar om att också en polis är anmäld för bedrägeri.  Vi som har förtroendeuppdrag har ett större ansvar än andra att leva som vi lär.

Låt vara att det betonas att det är lägsta graden av av misstanke. Något konstigt formulerat. "Försäkringskassan har ansett att det inte finns förutsättningar att få den ersättning som önskas".

Vadå hallå - det handlar väl inte om att skrive några önskelistor som till tomten??

Men hallo igen - vad trist att Kuriren blivit så morgonmosig - numer finns nästan aldrig några insändare att länka till - och detta trots att jag själv också fortfarande är någon timme sen på morgnarna.

Hur ska det här bli när allt återgår till vintervanor!


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Jag saknar Bo Östman.Jag skulle önska han aldrig går i pension.Jag tycker han är inspirerande och har ett alldeles eget sätt när han skriver.Han är dessutom klurig vilket ger extra krydda på det hela.

2007-08-02 @ 12:41:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback