Rensat kameran

Panodil kräver sina sovtimmar. Skulle vila en timme vid 18-tiden och vaknade av att Birgit ringde från Murjek vid 22. Då hade 20.45 tåget inte kommit än. Visade sig efter några minuter att det stod med lokfel vid polcirkeln. Veolias hemsida var lika statisk som jag SJ:service på sin tid. Ingen info alls.

Efter det söket jag klockan passerat all anständig tid att ringa folk - så Ulla och några andra får fixas på raster i morgon.

För att få nystart på sovandet roade jag mig med att resa kameran. Här kommer resultatet. Inte så många dugliga kort - men jag har fått analysen att jag inte håller kameran still när jag trycker av. Bland annat barnbarnet Sara har haft en livfull show där hon visar hur jag "styr "med tungan och vippar med kameran.

46461-533

Den här är från i fredags då jag lugnade nerverna med att fota hos optikerna medan jag väntade på glasögonen. Den blev ju riktigt rolig - visste inte att jag själv kom med på bild i spegeln förrän nu när jag la in den.

46461-534

En övergiven sossestuga korsade min väg. Tänk att under alla år jag varit aktiv var det helt ömöjigt att få sätta stugor på gågatan annat än under valrörelsen. Till sossarna kom på att det ville ut och träffa väljare också. Då var det grönt ljus trots att vänsterpartiet fått nej året före.

46461-535

Och detta är Wilda dotter till Fredrik Lundh som fått följa med Yvonne Stålnacke och hennes man Lars. De tränar som barnvakt - får sitt eget första barnbarn i dagarna.

46461-536

Här håller hantverkare och byaföreningar på att rigga upp sina montrar. Till vänster Anki - Stol och Fiol och fd dagisfröken till Lisa.

46461-537

Och här är "modellmamma" Ulla i full färd med att stryka Erikas utstyrsel.

46461-538

Och här är laget som inte tappar taget. Kom lagomt till Liko Arenan i Alvik för att se andra halvlek av Saras match.

46461-539

Och här får bygdens egen skönsjungande Emma Johansson blommor efter att ha sjungit nationalsången.

46461-540

Och här ett något suddigt foto av Lisa och Sara införda. Det gäller att borsta ordentligt efter besöket på godishuset.

Och så var det slut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback