Alla är inte med

Vad roligt att Mårten börjat ha ett och annat inlägg. Här kan vi notera att alla inte är med - inte (S)ture i alla fall. Och (S)tålnacke är med men borde inte vara det enligt Mårten.

Jag skojade på presskonferensen att eftersom s-gruppen redan bestämt sig för att köpa konceptet med Luleå hockey så får väl Karl ägna sig åt att byta in ersättare som har rätt tro i frågan. Faktiskt rätt många som vid senaste fullmäktige viskade i mitt öra vad de egentligen tycker i frågan. De som ville i s-gruppen hade fått information vid lunchtid den dagen.

(Det är fö också svaret till Ano Nym:  ett slutgiltigt ställningstagande i frågan blir för folkpartiets sida klar till kommunstyrelsen den 17 december. Klart är dock redan nu att 11 miljoner - rätt ensidigt till elitsatsning - säger vi nej till.)

Apropå att byta bemanning så är det ju hemskt att normalbegåvade människor gång efter annan ska tvingas utgöra röstboskap i fullmäktige. I frågan om Lulsundsberget där en enig Miljönämnd har samma uppfattning som folkpartiet kommer Miljönämndens ordförande Malin Konrad(s)son ändå rösta för detaljplanen - för vi hade ändå en så bra debatt i vår s-grupp som hon uttryckte det.


Nu lär väl dock Malin skicka tackbrev till åtminstone centern och moderaterna som genom att istället för att ställa sig bakom en återremiss - som haft chans att gå igenom - istället lägger ett eget förslag som är dömt på förhand. Ännu mer anmärkningsvärt genom att deras yrkande är precis detsamma som skulle motivera en återremiss! Fast Luleåbo blir väl glad att det inte blir återremiss. Och det kanske är meningen?


Lite taktiskt får vi väl ändå tillåta oss att vara?

Och nu har jag ett besök som står och väntar på att få låna min dator. Höres.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback