Enklare sätt?

Är intresserad av allt som kan ge tips på hur jag får mer energi - eller ork. Dock verkar detta ett väl komplicerat sätt för fler än mig. "Föda barn ger mig energi" - och det ska väl gudarna veta att det behövs.

Denna länkning var dock bara en omväg för att säga att det inte var särskilt mycket att orda om i de stora drakarna idag.

Lokalt är det lite bättre. En spännande dragkamp pågår i Kiruna. Ordföranden för socialdemokraterna skriver på Rantakyrös upprop mot vad de kallar privat äldrevård. Och sossemötet kunde inte ta ställning av formella skäl. Ska bli spännande att se hur Stålnacke hanterar detta. Nog måste det väl börjat darra på taburetten?

Frågan är väl vad som ska få taburetten under Karl P att darra? Nog borde det väl i alla fall kosta på att stå så ensam i frågan om de kraftiga subventionerna - 8 - 10 miljoner - till Luleå hockey. Med tanke på att han har många krititker och tvivlare också i sin egen grupp. Östman analyserar på ett förtjänstfullt sätt. Och så här skriver en vanlig medborgare!

Läser i NSD att "vi" håller på att fila på ett remissyttrande som alla kan skriva under. Och det stämmer väl - att vi mailat en del. Kanske måste krafsa ner några rader jag också - så att vi har något att diskutera utifrån.


Men kommentarerna i dagens tidning lagt ihop med tidigare uttalanden tyder på att alla är med.


Bråttom som attan verkar Caj Skoglund ha att återta taburetten i form av anställning istället för konsult. Är det bara konkurrenskommissionen - eller finns här några gravade hundar? Men Noterat i Kuriren fanns inte utlagt på nätet.

Nu måste jag i alla fall krafsa ihop mina prylar och dra mot staden - via föräldrarna förstås.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback