Gott slut!

Årets sista dag? Ja herre gud jag har inte hunnit vänja mig vid 2007 och i morgon är det 2008. Men det är inte lika mycket dramatik för nya året nu som tidigare. På gott och ont - kunde kännas lite ödesmättat. Inte minst när jag som barn fick stöpa bly och tyda den skuggbild som blyklumpen skapade. Tant Daga läste ut allt om ens tillkommande och livet i stort.

Gårdagen gick i sportens tecken - i alla fall eftermiddagen tillbringade jag med att se skidor. När jag vant mig vid nya formen sprint är den ju riktigt kul. Fast det kan ha att göra med att Sverige ju faktiskt haft bra framgångar där. Dock inte igår.

Kallas målgång utan ena staven hade kunnat bli lika klassisk som Gunde Svans resa med en stav om hon vunnit. Tydligen inget som kan föranleda diskning i sprint. Det sas att en medtävlare trampat av hennes stav - fast själv tog hon - som den "stora" person hon verkar vara - helt på sig skulden för att inte tillräckligt ha kollat materialet.

Tidningar var tunna idag - när jag äntligen hämtade in dem tio i sex. Fatta vilka dåliga vanor jag fått. Och inte nog med det - sen jag skrivit årets sista tidningskrönika drog jag yllepläden över mig och la mig framför TV:n.

Och ledarsidan i Kuriren har rubriken Så minns vi
politik i länet 2007. Sorry för er som inte har tillgång till papperstidningen så finns den inte att länka. Fick i alla fall vara med på 3 ställen även om jag bara var fet på 1.

Annars trodde jag det var centern som nollade i höstens nedbrutna SCB undersökning. Men Årets folkpartifynd sägs vara vårens nedbrutna undersökning där de bara hittade futtiga fyra folkpartister. Så frågan återstår om det är mitt eller ledaravdelningens minne som sviktar?

Inte kul för kommunledningen att se hur storebror Umeå dragit ifrån oss - trots att det var länge sen Björklöven fanns i elitserien? Så 8-10 miljoner i gåva till Luleå hockey är ett trubbigt vapen i kampen.

Fast hövdingen har är optimist - länet går som tåget. Fast det kanske är som moteld mot de storregioner han ogillar. Även om PO nu som landshövding får ha c-märket i byxfickan så känns det lite märkligt att Stefan är så FÖR och PO så EMOT?

Kan undra vad jag gjorde just nu när jag accepterade en uppdatering av min telefon? Men den ska i alla fall tillbak på service efter helgerna - förra "lagningen" häll ett dygn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback