Inte miljöpartisten

Såg som hastigast i går rubriken att Peter Eriksson gjorde polisanmälan. Nu var det inte miljöpartisten som jag trodde. Men en förfärlig historia - om det verkligen är tullen må jag säga att det hugger ytterligare en stor bit av mitt förtroende för samhället?


För att inte tala om den här historien - som kan ge kräkkänslor vid blotta åsynen av ett köttfärpaket. Men det gäller att vi besinner oss - eller använder kraften till att förändra. För alldeles klart börjar det bli för mig att det inte bara handlar om ICA och inte bara om köttfärs. Och inte ens bara om charkuterier - även om livsfarligheten kanske är störst där. I möten människa till människa är det fler än charkuteristen som berättar.

Men nu ska det bli roligare och festligare. Bilder från julstuket.

46461-774

Kjell, Karin, Sofie från vänster sett. Kickis mamma och Kickis Anders och längst till höger en kompis till Sofie. (jg inser plötsligt att jag inte kan alla på ett folkpartimöte - många nya vänner - kul)

46461-775

Och här har vi Kicki och Ola som fixar påfyllning.


46461-776

Och här är det faktiskt bara Nisse och Lars som jag klarar namnet på. Nej föresten närmast kameran i turkosblått är Klas.
46461-777

Och här var vi då gänger från andra hållet. Thomas, Katarina, Klas och så är det Klas flickvän och ytterligare en tjejer vars namn jag inte klarar.

46461-778

Soffgänget - med Elise med ryggen mot kameran. Och av gänget i soffan klarar jag bara namnet på Eira. Hon vars knän ni ser återkommer.
46461-779

Och här är det Oscar som är i fokus för mig. Han hade en laddare att låna ut. Tjejerna till vänster Elise och Ylva. Och så Johan till höger i bild.
46461-780


Och här hon med knäna - vilken fin bild, Gerd!

46461-781

Och soffgänget igen!


46461-782

Och här veteranerna Nisse och Els.


46461-783

Sofie med kompisar.

46461-784

Och så Ylva och Elise i ett arrangerat foto. Om ni lovar att inte berätta det för nån så har Ylva och jag en överenskommelse. När hon skriver så där vackra ord om mig som på kommentaren tidigare - då får hon ytterligare en publicering.

Många bilder blev det men jag behöver träning.

Nu ska jag åka till föärldrarna med tidningen - och där har jag bytt till mig kaffe. Börjar lika svarjobb det här!

Sen blir det ett sjok med tvätt och städning - det går så sakta för mig med den stela kroppen. Men jag ska ta det lugnt för idag har jag tänkt besöka en av mina favoritcenterpartister som tillsammans med sin hustru bjuder på glögg. Och Thomas också - bara så att Du vet om Du råkas läsa detta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback