Julfriden lägrar sig

Är det bara som jag inbillar mig - eller är det mitt nya liv - men det känns som om arbets- och nyhetstempot börjar dämpa sig. Å andra sidan börjar väl jultempot öka - och det är svårt att låta bli att dras med - fast jag inte har någon anledning till det.

46461-800

Så här julmysigt hade det ordnat det på Ormbergets Restaurang idag. Fast det var allt annat än lugnt - har aldrig sett så mycket gäster där någon gång. Men det behövs säkert - lunchtimmen är kort.

Och "liten" blir chef - Grattis till
Mats Ehnbom - lillebror till min fd granne Janne med efternamnet Enbom. En av de första intervjuer Mats gjorde som praktikant på Kuriren var med undertecknad. Mats skrev - liksom sin bror Janne - på ett sätt som gjorde att man kände igen vad man sagt. Själen var liksom med. Synd att det ska bli "byråkrater" av såna goda skribenter. Men det är förstås en fjäder i hatten - så Grattis, Grattis!

Och Sture kliver vidare i mediabranschen - och ska nu blir TV-direktör. Ser ni hotet nu - med samägda tidningar och dessutom TV? Annonsbladsmarknaden dominerar de redan via NSD.

Tvättmaskinen snurrar - och jag ska lägga mig på mage och spana in TV.

PS/tack föresten för fina julböcker och cd-skivor. Elvis med christer Sjögren kan jag nog snyfta till i jul/DS




Kommentarer
Postat av: Anna-.Greta Svedberg

Ylva! Säg inte att du redan har klätt granen? Har du redan så lite göra - då är det illa...Allvarligt är det kanske fjolårets som inte är avklädd än?

2007-12-12 @ 12:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback