Lugnet var på G

Lugnet före stormen - eller stormen före lugnet hoppas jag väl hellre att det är. Jag fick ett mail från en riksdag(s)ledamot från länet dagen då jag offentligjorde att jag skulle avgå. Han rådde mig att passa på att njuta av rampljusets sken. Och rampljuset har jag verkligen fått leva i dessa dagar. Eller åtminstone fått uppmärksamhet vart än jag dragit fram och via alla olika medier. Ni tycker kanske att jag tjatar - jag har nämligen ingen koll på vad jag skrivit tidigare och inte skrivit.

Men kontentan av mitt skrivande nu är att jag själv trodde att det skulle bli - som man brukar säga - som att pinka i byxorna. Först varmt och gott och sen kallt och jäkligt, Fast om jag får säga det är det i så fall ett långt pink.

Fast mina fingrar är hopplösa; jag bara kom att fundera på om jag tackat Fredrik för hans hälsning - vilket jag hoppas jag gjort och så bara rinner det på.

Nu blir det bara blaj, blaj!

Jag börjar om:

Rubriken var egentligen Lugnet lägrar sig - och då var klockan drygt 16. Karin hade vinkat hejdå för dagen och min sista (senaste) besökare lämnade expen.

Sen ringde telefonen i ett kör - gamla vänner som GA Selberg (han som drog in dig i partiet, som pappa säger) och Inger Schmiedhofer ringde. Och en gammal vän som bott i huset där expen huserar ringde och berättade hur vården fungerade (inte) för hennes man som drabbats av hjärnblödning - eller stroke som vi blir lyckligare av att säga numera. Hon gjorde förstås jämförelse med hur s-ledningen nu vill satsa massor på Luleå hockeys elitlag!!

Sen har vi i nomineringskommittén (som ska föreslå ny gruppledare) träffats och dragit upp riktlinjerna för hur vi ska skapa mesta möjliga medlemsdemokrati inför det valet.

Och tyvärr förlorade Luleå hockey ikväll - riktigt sorgligt för att det var inte mot något av mina andra hands favoriter heller!

Ska blir skönt i morgon att börja dagen i ett hem som förvisso är i fullständigt kaos men där jag bara sticker ut handen och hämtar in morgontidningarna!! Och om jag skulle få för mig att koka kaffe så vet jag var filtrena är!!

Höres!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback