Nu slutar jag jobba

åtminstone lämnar jag expen nu. "Farbror" Westman har just varit in och uttryckt sin glädje över att jag inte varit här under helgdagarna. Ovanligt men bra - tyckte han.

Mor har ringt om middag - så då kan jag väl göra henne glad och komma och äta potatis och lite julrester. Skinka är bra magermat och man skär bort det vita.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Vi är många som kommer att sakna dej och gör det väl redan även om vi inte förstår vidden av hur det blir när du slutar. Folkpartiet i Norrbotten och lokalavdelningen här i Luleå har aldrig någonsin tappat så mycket kompetens med en enda person som vi gör nu. Vad jag nu hoppas på är att ALLA som finns med verkligen kavlar upp ärmarna för nu måste vi jobba Nu kommer vi inte att kunna vältra över allt på en enda person som vi tidigare har gjort. Så ett från hjärtat kommet tack till dej Ylva som jag ändå hoppas ska komma med dina kloka råd när de svåra och besvärliga frågorna kommer. Än en gång tack Ylva och sköt om dej väl och ha det så gott.

2007-12-27 @ 18:41:11
Postat av: Ylva

Jamen Nisse - sluta jobba var bara för idag. Och jag kommer att finnas med "to the bitter end". Fast så ska jag verkligen inte säga - verkligen inte bittert vare sig början eller slutet - mitt problem är att allt med folkpartiet och er är så roligt! Tänk bara så tokroligt du och jag har haft!

2007-12-27 @ 22:49:56
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja visst Ylva har vi haft roligt och det ska vi fortsätta med men som VÅR GRUPPLEDARE är du oersättlig det är bara så jag känner. Jag vet att du inte kommer att finnas på den post du har haft sedan "magister Pettersson" lämnade över "ratt och roder" till dej. De var då som stämmning och glädje
blev till fromma för oss alla som verkar och verkat i den "inre cirkeln" av liberaler infann sig. Så Ylva din betydelse för mej personligen och för partiet ska aldrig få bagatelliseras det vet alla som är och har varit med under de år som gått
och det har blivit ett ganska stort antal. Dessutom
har vi jobbat i valrörelse efter valrörelse och om folkpartiet här i Luleå någonsin haft ett val lokomotiv så visst tusan har det varit "våran Ylva"
som drgait och hela tiden det tyngsta lasset.

2007-12-28 @ 10:30:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback