Avgjordes ödet för Fritz Olsson husen?

Såg att kommunalrådet drog  byggnadsnämndens ordförande gick åt sidan igår för överläggningar. Undrar om Karl P talade om vart skåpet skulle stå i frågan om Fritz Olsson husen?

Hade förstås lust att stanna upp och lyssna - men jag är ju uppfostrad i att det är fult att tjuvlyssna så jag fick allt skynda extra fort förbi deras bord.

Och presenten var förstås från min egen lila ängel. En microvågsburk - ni vet en sån där särskild för micorvågsugenen med pyslucka och allt. Tycker att jag är lite ovarsam som värmer i det som är närmast tillhands. Så länge det inte är någon gulddekor som blixtrar och dundrar.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Kaj Hedstig som ju är ordförande i Byggnadsnämnden verkar vara en mycket fin och sympatisk man.Härligt uppfriskande måste jag få säga!

2007-02-15 @ 12:46:17
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja nog kan Kaj Hedsrig vara fin och sympatisk men han är inte ens skuggan av sin föregångare. Sedan får ju framtiden utvisa om han med tiden kan täcka upp denna skugga. Men ännu är ju stämningen i nämnden mycket god både politiker emellan och även mot tjänsremännen och därmed fri från dumma personliga påhopp. Jag hoppas att detta lugn ska bestå, men nog blir det säkert mer diskutioner framgent för vi måste ju visa att vi finns och att även kommunmedborgarna får höra att vi ingalunda lägger oss platt utslagna och uträknade för sossarna även om de har egen majoritet.

2007-02-15 @ 18:49:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback