Dumma saker - oså en present!

Det ligger ett presentpaket på mitt bord. Det msåte ju bara vara till mig. Men det står inte Ylva på det. Så jag törs förstås inte öppna det. Har ringt Agge för att kolla - men hon svarade förstås inte. Blir svårt att sova ikväll.

Annars har jag varit hela dagen på budgetberedning - det hette säkert något finare - men det är i alla fall avstamp inför budgetarbetet. Alla var där - nästan. Alla gruppledarna, nämndsordförandena, förvaltningschefet, bolags vd:are och ordföranden. Ovanligt stor uppslutning tror jag. Och mindre komma sent och gå tidigt som annars ofta präglat dessa möten.

"Den framgångsrika kommunen" - föreläsning av Jan-Inge Hansson, konsult någonting - med bred erfarenhet från både kommuner och privat företagande. God pedagog - men innehållet kändes inte särskilt nytt. Kändes som jag lyssnat till honom tidigare och delvis samma saker.


Det dumma kom jag på just när jag skrivit bloggen i morse. Nog är det väl lite otänkt av moderaterna i länet att om deras länsombudsman blir borta länge på grund av sjukdom så är det väl sämsta tillfället att byta länsordförande?


Och det andra dumma var uttalandet av Kent Ögren i gårdagens NSD: "Vi har jagats av folkpartiet hela hösten i den här frågan. Det är ett sätt för dem att skapa rubriker, säger Kent Ögren". Lite häftigt att Kurt-Åke Andersson nu "jagar" honom med debattinlägg i dagens NSD.

Nu hinner jag inte skriva mer - har tänkt komma hem i tid. Jag har i alla fall fångat två snyggingar på bild vid dagens konferens - så om jag hinner ikväll så ska jag publicera dem. Behöver träna på bilder från telefonen till datorn - och kanske direkt från telefonen till bloggen. Men det senare får allt bli en senare fråga - om det nu kan funka?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback