Expressens Sverige slutar i Umeå?

Nu böarjar det vara dags att bojkotta Expressen. Det har överöst mig med erbjudande om att prenumerera på "lokala nyheter". Mina lokala nyheter fanns under rubriken övriga Norrland och var väl i princip det mesta ovanför Uppsala. Nu har de gjort bildgalleri över bebisar och naturligtvis är det nordligaste galleriet från Umeå. Och så har det varit med annat också, mingelbilder till exempel.

Mycket sorgligt att Per Gahrton hade det dålig omdömet att köra bil med alkohol i kroppen. Vid tvåtiden en eftermiddag för några år sen. Men mycket glädjande - faktiskt - att han blev fälld för det. Höll på att få krypa från sitt ansvar av formella skäl. Tingsrätten friade för att polismannen inte hade formell rättighet att utföra provet. Men hovrätten slår fast att alkomätaren visar kalla fakta oavsett polismannens formella behörighet. Säkert någon med kunskap om juridiska spetsfundigheter som kan tycka det är fel - men jag tror rättsutslaget har folket stöd.

Eftersom jag nu talar om att bojkotta Expressen länkar jag givetvis till
Aftonbladet.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Håller helt med om Garthon. Han försökte göra en pajkastning av hela grejen. Nu vann rättvisan, hur trist det än är för PG så ska rätt vara rätt. Skål tamefan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback