Förvirrad!

jag blir så förvirrad - det står fortfarande -missing string- överallt. Men klickar jag på rätt -missing string- så kan jag tydligen skriva och även skicka.

Nu är jag hela tiden rädd att bli utkastad eller något så jag vet knappt vad jag ska skriva - trots att jg var fulladdad när jag vaknade.

I alla fall kom jag inte in i går kväll. Hem vid 20-tiden efter att ha simmat - ja just det - 1 kilometer.

Fullmäktige i går - inga kioskvältare - fast det kanske det egentligen var. En historisk votering som någon sa när vi gick nerför trappen. Kommunalrådet förlorade med siffrorna 18-43. Högst 15 av hans 32 man och kvinnor starka gruppen röstade med honom. Om vi skulle besluta att nya sprittillstånd bara skulle få serveringstid till klockan 2. Absolut ingen stor fråga - och absolut inte stor i ett drogpolitiskt program, Men principiellt viktigt att inte behandla våra restaurangägare olika.

Och vad händer nu med återremissen? Försvinner den bara ut i tomma intet. Lär väl inte vara lönt att komma tillbak med klockan 2 resp 1 med den majoriteten i s-gruppen.

Annars beslutade vi om investeringar ute på Klubbiken. Absolut nödvändiga - men vi hade önskat att få en bättre kalkyl och framförallt ett bättre underlag på vilka investeringar som krävs på sikt. Helt nödvändigt om vi ska förhandla om ett långt arrende eller ännu bättre att sälja ut den till en driftig entreprenör.

Själv hade jag ingen bra dag alls. Något började ringa - en ovanligt typ av signal. Alla tittade sig omkring inklusive jag. Till jag förstod att det faktiskt var min telefon som hade några konster sig för. Visade sig att nya telefonen markderad 5 (!) olika larmtider varav en var aktiv. Ja, detta pillande då jag inte vet vad jag gör. Bara att krypa till korset och be om ursäkt - och så en hundring till frälsis igen. Och man ska inte förakta den glädje man kan ge andra - undgick inte att se den glädje det spred hos vissa "Emil" att "ordningsmannen" åkte dit själv!

Nu måste jag försöka skicka detta - för på ett eller annat sätt ska jag lyssna till/se Kallas 10 kilometer. Återkommer från expen så småningom om lite från dagens tidningar och kanske en kort rapport från gårdagens APU.

Men dagens "klo" är väl ändå denna i
NSD. Inbördeskrig - igen!

Kommentarer
Postat av: Berndt

Du har nåt fel på bloggen. På adressen "http://strutz.webblogg.se" är det vitt, vitt, vitt. Man ser delar av högermenyn men inte en endaste blogg. Den här hittade gm att gå baklänges via en gammal blogg och sen in i almanackan till februari 2007...??? Du kanske har fått samma raklödder i servern som Bert och jag:-)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback