Moderaterna byter till rött!

Inte nog med att det snott beteckningen "arbetarpartiet". Idag mötte jag en ung moderat i uppseendeväckande röd jacka. Han hävdade bestämt att hans avsikt var att ta tillbak den vackra röda färgen.

När jag en stund senare såg en moderat köra mot rött ljus ( okej - nästan i alla fall) så börjar jag tro att det är en strategi.

Själv har jag blivit med ny telefon idag. Min första Ericsson. Käckt lämnade jag Jan Hanssons försäljningställe - men insåg snabbt att det bara var att hoppas att det inte ringde för jag klarade inte vid första anblicken ens att svara.

Nu har jag i alla fall kommit så långt att jag klarar att svara och att stänga samtalet. Jag fick viss assistans av Thomas som visade hur jag stängde av knapplåset.

Jag har lovat Jan H att somna med instruktionsböckerna bredvid mig. Dock är jag rädd att så mycket kunskap inte kommer att fastna innan jag just sover över dem.

Men snygg är den - bronsfärgad.

Annars har jag donat med lite av varje - lite vanligt tjänstemanna jobb - varvat med gruppledarskapssysslor. Som vanligt hann jag hur mycket som helst på förmiddagen - rensade verkligen i gamla energislukande grejor - struntsaker kan tyckas men saker som ändå måste göras.

Hämtade protokoll på kommunen - fullmäktige för förra året. Så sorgligt att de försvann från hemsidan i och med bytet av system. Förstår att ingen rår för det - systemen krockade - och tydligen ett gigantiskt jobb att scannra in dem igen.

Nu har jag lovat min "ängel" Anna-Greta att jag inte ska bli här så länge. Ska faktiskt försöka att få mig att stanna vid badhuset. Det blir inte lätt men...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback