(S)mått sensationellt!

Smått - för att inte säga jättestort - måste det sägas vara att Kurt-Åke Andersson undersköterska från Kalix och tillika ersättare för sossarna i landstinget i ett debattinlägg instämmer i Folkpartiets kritik mot landstingsledningen och Kent Ögren. Undertecknat med partibeteckning s dessutom.

Var ju en frispråkig kritiker innan han infångades av sossarna och jag måste säga att min respekt för honom stiger. Ovanligt att någon s vågar.

Återstår att se om det var modigt eller dumdristigt? Kent är känd för hårda nypor - frågan är vad han tål av kritik från de egna leden. Han - ögren- hade fö ett roligt uttalande om folkpartiet i gårdagens NSD. Ska försöka komma ihåg att återge det.

Och moderaterna förefaller att ha bekymmer både här och där. Tydligen är Krister Hammarberh på väg att avsättas som länordförande. Det har ju mullrat en tid. Oförmågan att ta itu med problemen i sin egen hemförening har inte setts med blida ögonen ute i länet. Och Kristers kommentar om att han ännu inte talat med valberedningen om sin framtid tyder på att han får gå.

Kul grepp att bjuda in Mikael Styrman till Muf-stämman. Det kan inte hjälpas att han verkar halvgalen men lite nyfiken blir jag på personen Styrman - bakom mediabilden.

Apropå styra så funderade jag just hur länge Erik Elmsäter skulle vara kvar som ungdomsförbundare - men jag ser precis att han tituleras avgående ordförande.

Ja, nu vill jag inge mera som salig Cornelius sjöng.Jag hinner inte rättare sagt - nu drar jag för ögondropp hos mor och sen är det raka spåret till hotell Nordkalotten och budgetberedning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback