Trodde det var Mora?

Trodde det var mot Mora vi tog välbehövliga poäng i hockeyn i går. Men på Kuirens nätttidning rullar gårdagens resultat fram och slutar med Luleå - Timrå 2-1. Fast jag ser att Timrå förlorade mot Modo med 5-3 - så det är nog bara en felnotering.

Annars har jag läst utskottshandlingar inför morgondagen, plockat fram lite material inför kommunfullmäktige, besvarat några mail och skrivit en interpellation. Fick utdrag på vad äldresatsningen från regeringes sida innebär nedbrutet på kommunnivår. Faktiskt 6 miljoner för Luleå under 2007 och i beslutet står att avsikten är att det ska fortsätta även 2008 och 2009. Konstigt tyst det är om det - naturligtvis av allmänt intresse vad de pengarna ska användas till. Mycket noga angett att det inte ska ersätta redan inplanerade åtgärder utan vara kvalitetshöjning inom äldreomsorgen.

Ska jobba en stund till men sen blir det hemfärd. Ska absolut inte missa
programmet klockan 20.00. Har man som jag en pappa med liknande start i livet - att bli utauktionerad - så kanske det är intressantare än för de flesta. Men en nyttig påminnelse om att allt inte var bättre förr.

Till forna tider känns det också som när kyrkans män går ut med bannbullor. Intresant att en av "kyrkogubbarna" är socialdemokrat. Funderade just vem de tänkte uppmana till röstning på. Läs på Stefans blogg så blir du också länkad till Magnus - som är ateist och kd:are enligt sin presentation. Ovanlig kombination skulle jag tro.

Annars verkar det inte vara mycket som händer som är värt att hetsa upp sig för.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback