1-års kalas som jag missat!

I fredags - den 19 - var det ett år sen jag började skriva på bloggen. Egentligen en avknoppning av ett internt nyhetsbrev som hette...Ja, vad hette det egentligen "Strutz reflektioner" eller "Ylvas reflektioner". Jag vet i alla fall att reflektioner i början stavades med K för att sedemera övergå till X. Detta för att markera att inläggen oftast var snabbt tillkomna där fingrarna ibland var snabbare än hjärnan. Och vissa inlägg passerade inte alls hjärnan - utan kunde vara lite oövertänkta ibland. Det är det nog fortfarande också - men är oftast skrivna med värme även om de kan vara lite spetsiga ibland. Men det får läsarna överse med. Annars blir det FÖR tråkigt.


I alla fall har det dragit ihop till 6 784 unika besökare - IP-adresser står det. Och 40 561 sidvisningar. Har ingen aning om det är mycket eller lite.


Men 1212 inlägg och 608 kommentarer är väl ganska flititgt jobbat. Kommentarerna ska nog också i sort vara rensade från spam av olika slag. 177 foton kunde ju förstås varit fler - men kamera tillhör inte min starka sida.

Och nu - för att jag inte ska backa ur i sista stund - vill jag bara meddela att nu - klockan 18.05 ska jag lämna jobbet för att åka och simma 1 kilometer!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback