Börjar på soptippen

Godmorning - detta är eder egen Supernanny som skriver (Norrbottens Kuriren, Noterat). Morgonen ska inledas med en tur till soptippen. Det är far som ska se om "gubbsen" jobbar idag. I så fall ska de föräras en hembakt tårta. Han har fått hjälp med bilstart och annat av gossarna där uppe. Men risken är väl att det är stängt - men då får det bli ny tårta till veckan. Kan väl vara en bra början på "oxveckorna" att få börja med tårtkalas.

Det blir kontrasternas dag idag. Soptippen på morgonen och Kulturens Hus på kvällen. "Förfest" eller "provtryck" vad det nu kallades. Men roligt ska det bli att kliva innan för trösklarna där. vet knappt vilket "hål" man kliver in genom trots att jag passerar där nästan daglig dax.

Helen Doktare skriver att hon tagit timeput. Fast den har väl gett sig själv genom att Mp tappat de två uppdrag Helen har haft. Ny uppgift för mig att nämndemännens mandatperioder skulle ha begränsats. Helen berömmer sig själv att ha åstadskommit detta. Det får jag kolla.

Och BUN backar om skolnedläggningarna - vilket är alldeles utmärkt. Men varför denna omväg? Ska bli spännande att ta del av utredningen - den måste ju visa det vi i folkpartiets misstänkt länge. Större är inte alltid billigare och bättre.

Men nu måste jag dra - far står säkert och stampar sen någon timme - trots att tippen öppnar först 7. Men sen landar jag på expen - så då hör jag nog av mig. Framförallt ska ni som begåvat mig med mail under natten få svar.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om soptippar och kulturhus,får jag lägga in en "kontaktannons"på din blogg?

Jag skulle nämligen vilja ha en date till kulturens hus den 31 januari då det är samisk temadag.

Finns någon som är intresserad av en date och samisk kultur med mig?

Ha' en härlig(nysnö) vinterdag önskar Ylva den andre med kraam!

2007-01-05 @ 11:48:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback