Inget finlir, precis!

För de som tror att politik alltid är något finlir som man sköter med fina vita handskarna på så kan jag meddela att jag just utfört trappstädningen. Något som återkommer med jämna mellanrum - var 6:e vecka kanske - och som faller på min lott. Å andra sidan är det nästan alltid AG som hinner före med städningen i övrigt. Jag har en "manlig" förmåga att inte se när det behövs.

Och före det hann jag med ett litet besök i solariet i källaren - lite vila efter pappersjobbet och uppladdning inför städningen.

Nu börjar jag vara riktigt nöjd med städningen och sorteringen. Även om allt inte är borta som det borde - så vet jag i alla fall nästan i detalj vad som gömmer sig i varje hög. Var varenda litet dåligt samvete gömmer sig.

Och det där som jag skrev om kaffet hos landshövdingen var förstås bara som Askungen som trånade efter balen. Kolla in på webbtv hos
NSD så mycket smarrigt det verkade bjudas på! Nästa år får man nog försöka fixa biljett!


Annars hoppas jag allt är lugnt i världen - för nu ska jag snart åka hem. Notera att första gången jag användet motorvärmare och kupévärmare på jobbet - det är idag den 7 janauri. Ljuvligt kallt ute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback